Apple tror på kæmpesucces af afløseren til iPhone 6

Det ser nemlig ud til, at Apple selv tror på at den næste iPhone hitter gevaldigt. Apple er på storindkøb hos underleverandører, her inden lanceringen af den kommende iPhone.

Alle tror vel på at den kommende iPhone hitter i et eller andet omfang, men Apple selv er vældig optimistiske. I hvert fald lyder det fra kilder tæt på produktionspartnere til Apple, at firmaet bestiller mellem 85 og 90 millioner styks af komponenter hjem til fremstillingen af iPhones 6’ afløser, skriver Jyllands-Posten.

Selve ordren er ny rekord for Apple, og at Apple selv er så optimistiske smitter sandsynligvis af på kunderne til den kommende mobil. Dog vil den nye iPhone sandsynligvis kun blive endnu en ny S udgave af den nuværende iPhone 6. Derfor berygtes de helt store ændringer ikke, men lidt vil der da være.

For selve størrelsen på den kommende iPhone vil være som den nuværende iPhone 6 og 6 Plus. Dog vil trykresponsen sandsynligvis være optimeret til den samme der nu findes i Apple Watch og den nyeste udgave af MacBook. Det hedder Force-touch teknologien, hvilket giver trykresponsen et lynslag, der gør den hurtigere og endnu bedre end de nuværende touch-skærme der findes i de andre Apple produkter, for ikke at glemme iPhone 6 og 6 Plus.

Derudover forventes det at kameraet bliver forbedret gevaldigt fra en opløsning på 8 til 12 mega-pixels. Samtidig vil det blive koblet sammen med en endnu hurtigere elektronik, som vil give indehaveren af den nye iPhone mulighed for optagelser i 4K med 240 billeder i sekundet. Det betyder rundt sagt at du kan have 10x slowmotion men fortsat vil have utrolig høj opløsning på dine billeder, hvor den nuværende iPhone 6 kun har en almindelig HD opløsning.

Ny opdatering til 5c

Udover lanceringen af Apples nye iPhone, forventes det også at der kommer en opdatering på vej til iPhone 5c som er en iPhone lavet i plastik. Det betyder, at hvis du godt kan lige de kompakte iPhones som 5s og 5c, med kun en 4 tommer skærm, så vil der sandsynligvis være en ny model på vej at vælge imellem også.

Det er endnu uvis hvornår den nye mobiltelefon vil lancere, men engang i september ville være et godt gæt. Da det falder i tråd med alle andre lanceringer fra Apple-koncernen.

Vær klar til den nye iPhone

Vil du gerne være i topform når du skal indkøbe den nye iPhone, så er det på tide med at få tjekket om du har det rigtige mobilabonnement. Tjek på mp.dk om du har det helt rigtige mobilabonnement til dit behov og forbrug, inden det går løs med din nye mobiltelefon. På mp.dk kan du sammenligne hele landets mobilabonnementer ét sted, og derved finde den bedste og billigste pris til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *