Det skal fejres med champagne

Der findes tidspunkter, hvor der virkelig bare skal festes igennem. Når man ikke bare kan nøjes med en øl eller en cider, men hvor man virkelig skal grave dybt ind i barskabet i et forsøg på at symbolisere, hvor vigtig denne begivenhed er. Hvis der virkelig er noget der skal fejres med manér, så er der ikke noget bedre, end at fejre det med en champagne. En champagne er nemlig den perfekte drik, hvis man gerne vil bruge lidt penge og smide noget symbolsk værdi i fejringen – og så smager det også bare helt afsindigt godt. Der er mange steder det kan købes, såsom Highend56, hvor der findes et utrolig stort udvalg.

Sådan skal den poppes

Der er mange ritualer omkring en champagne. Det er jo næsten et helt unikt væsen og man kan ikke bare vende bunden i vejret på den, som var den en anden øl, som bare skulle bundes. En champagne skal drikkes lidt mere elegant og fint, da det hører hele stemningen til. En del af denne stemning er, når proppen skal af. Det er der nemlig flere forskellige måder man kan gøre det på. Den første er, at man bare åbner den normalt. Selvom man siger ”normalt”, så er det dog stadig en meget festlig begivenhed. Man ryster flasken en smule, skubber godt til proppen og så flyver den ellers afsted med en utrolig hast og man kan herefter hælde den lækre drik i de pæne glas. Der er dog også en anden og lidt mere ekstravagant måde, at åbne en champagneflaske på. Man kan nemlig også åbne flasken med en sabel. Det er bare federe på rigtig mange måder, så hvis der er noget der virkelig skal fejres, så er det helt klart denne metode. Her kan man ofte lave en mindre opvisning ud af, at man skal åbne champagnen, da det ser ret specielt ud. Man stiller sig en smule væk fra menneskemængden og så fører man sablen op langs flaskens hals med et hårdt tryk og en hurtig bevægelse, hvorefter halsen knækker og man kan hælde champagnen i gæsternes glas.

En rigtig festdrik

Det der gør champagne så unikt er, at det er den helt perfekte drink til at fejre ting. Hvis man har fået et nyt job, er blevet gift eller der er sket noget andet stort i ens liv, så fejres det næsten altid med champagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *