Troede du det var let at skifte mobilabonnement?

Så bare vent, i fremtiden bliver det endnu lettere.

For med det nye eSIM bliver det ikke muligt blot at have én mobilabonnementsleverandør, nej du kan sandsynligvis have så mange du ønsker, og det blot vha. af dit SIM-kort.

Eller rettere så bliver det ved hjælp af dit nye eSIM som det er blevet omtalt indtil videre. For i fremtiden kommer der ikke til at være noget der hedder fysiske SIM-kort, her vil eSIM tage over. Det nye eSIM er et SIM-kort der er koblet ind i din mobiltelefon, der ved hjælp af et program styre alt din data, og derved også dit teleselskab. Sandsynligvis kommer du til at kunne styre det hele ved hjælp af en app.

Derfor forudses det også at du lynhurtigt kan skifte teleudbyder, eller sætte dine mobilabonnementer på pause, blot ved hjælp af dit styreprogram til dit eSIM. Det betyder derfor at det i fremtiden vil være helt ustyrligt let at skifte mobilabonnement. Det er det også i dag, men fremover vil det om muligt være endnu lettere end vi havde forventet. Det vil ligeledes gøre det let for dig i udlandet, hvor du nemt kan koble dig på en udenlands teleoperatørs mobilabonnement, og på den måde bruge et mobilabonnement med landets priser.

Dog vil det tage nogen tid inden alle mobiltelefoner har netop dette eSIM, men det betyder ikke at de næste generationers mobiltelefoner ikke bliver produceret med eSIM. I dag er det specielt Apple men også Samsung der er front løber for eSIM. For allerede i Apples iPads er det nye eSIM koblet i. Dog vil det med tiden blive videreudviklet, før hele branchen er klar til udskiftningen af fysiske SIM-kort til eSIM.

Apple og Samsung skærper sammen med en lang række af de største teleoperatører derfor presset på igangsættelsen af eSIM. Apple og Samsung øger derfor presset og forhandlingerne med den internationale mobilorganisation GMSA. Der er dog nogle mindre selskaber som stadig tjener en vigtig marginal af deres indtægter på det fysiske SIM-kort. Netop derfor er forhandlingerne stadig lidt uvisse.

I dag er det også let at skifte mobilabonnement

Har du tænkt over hvor let det egentligt er at skifte mobilabonnement i dag, eller ved du det måske ikke? For i dag har det aldrig været lettere. På en prissammenligningsside som telmodi.no vil du let og enkelt kunne sammenligne hele landets mobilabonnementer, og dermed finde det som matcher bedst til dit forbrug/behov, samt til den billigste pris. Du vil kun skulle klikke dig igennem forhandlingsprocessen på din udbyders hjemmeside, og vupti så har du fået dig et nyt mobilabonnement. Flere og flere tænker stadig det er kompliceret at skifte teleudbyder, men faktisk gør teleselskaberne det meste af arbejdet for dig. Du skal blot sige til hvilket abonnement, og udbyder du ønsker at skifte til. På telmodi kan du nemt og enkelt finde det bedste mobilabonnement til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *