Serengeti Lions Stellar Jackpots Online – den nye online spillemaskine

Serengeti Lions Stellar Jackpots online er en spillemaskine udviklet af Lightning Box Games og udgivet i 2017. Den er altså helt ny og allerede en af de mest populære spillemaskiner på nettet. Man spiller på 40 linjer ad gangen og for hvert spin gælder det selvfølgelig om at få så mange ens symboler på linje – det bedste er fem, men man får også gevinst bare ved at få to ens symboler.

Serengeti Lions Stellar Jackpots online har en simpel, men flot grafik og har et adventure safari tema. Symbolerne er derfor forskellige savannedyr, hvor løven er den der giver bedst gevinst – nemlig din indsats 200 gange igen. Elefanten og næsehornet er dog også gode at få flere af på linje, da du i så fald får 100 gange din indsats igen. Derudover er der zebra og flamingo, som giver dig 75 gange din indsats tilbage, Es, hvor du får 60 gange din indsats igen. De dårligste symboler er konge, dronning, knægt og 9, hvor du får din indsats tilbage gange 50.

Udover de nævnte symboler findes også mountain wild symbolet, diamond scatter symbolet, spaceship jackpot symbolet og diamond freespins symbolet, der alle gør Serengeti Lions Stellar Jackpots online spillemaskinen endnu sjovere.

Flere platforme, flere muligheder

Serengeti Lions Stellar Jackpots online kan ikke spilles fysisk, men det er også den eneste begrænsning du finder, hvis du vil prøve spillemaskinen. Den er nemlig på flere platforme, så du både kan spille på din computer, din tablet eller på din telefon. Hvis du ikke har lyst til at prøve at spille med penge, før du har lært spillemaskinen rigtigt at kende, så kan du også prøve at spille gratis og uden indsats. Det er selvfølgelig sjovere når man spiller for penge, for så er der også mulighed for at vinde de gode gevinster, som man kan vinde når man spiller Serengeti Lions Stellar Jackpots online.

Spillemaskinens bedste features

Hvis du vil spille Serengeti Lions Stellar Jackpots online bestemmer du selv indsatsen, dog kræver det en indsats på minimum 0,12 kr. pr. gevinstlinje. Herefter er der lagt op til god underholdning. Spillemaskinen indeholder nemlig en masse sjove features, deriblandt bonus free spins, en hold and spin funktion og mange symboler, der gør spillet mere varierende. For eksempel erstatter wild symbolet et hvilket som helst andet symbol, så der er større sandsynlighed for at du vinder en god gevinst. Skulle du risikere at få flere gevinster på et spin – for det er der nemlig stor chance for – er det dog kun den største gevinst, der bliver udbetalt. Med de 40 betalingslinjer er du næsten garanteret at vinde, og Serengeti Lions Stellar Jackpots online spillemaskinen udbetaler op til 600.000 kr.

Betalingslinjerne aflæses fra venstre til højre og hjulene drejer nedad. Det er altså en meget klassisk opsat spillemaskine, men alligevel er Serengeti Lions Stellar Jackpots online en fantastisk spillemaskine. Gevinsterne er nemlig gode, og sandsynligheden for at du bliver underholdt er kæmpestor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *